Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

MEDIA CONSULTANT
BETTER SCIENCE, BETTER ART, BETTER OUTCOMES

Wie zijn wij:

Wij zijn UM, onderdeel van IPG Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

 

Want media kent tegenwoordig te veel conventies in een snel veranderende wereld. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is, omdat we dat altijd zo hebben gedaan is voorbij. Daarom zij wij een challenger voor, maar vooral ook met onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

 

Daarvoor hebben wij Better Science én Better Art ontwikkeld om zo te komen tot de béste oplossingen. We combineren de analytische zorgvuldigheid van een wetenschapper, met de creatieve inspiratie van een kunstenaar en de mentaliteit van een challenger; de SMART REBEL.

 

Voor ons team zijn wij op zoek naar een SMART REBEL: die ijzersterke mediastrategieën voor onze klanten én deze vertaalt in resultaatgerichte campagnes met ruim aantal jaren ervaring, die als Consultant bij ons het verschil komt maken.

 

 

De rol:

Als Consultant weet jij precies wat onze klanten nodig hebben, zelfs als ze er niet expliciet om vragen. Je bent goed in het vertalen debriefings naar vlijmscherpe mediastrategieën, en zorgt ervoor dat onze specialisten precies weten wat ze moeten doen. Je kunt politiek correct zijn, maar durft je collega’s of onze klanten ook te challengen wanneer dat nodig is.

 

Je taken en verantwoordelijkheden:

Je hebt een visie en een mening over media

Je helpt onze klanten op overtuigende en daadkrachtige wijze met hun uitdagingen op het gebied van media en communicatie

Dé expert, zowel intern als extern, op het gebied van media en mogelijkheden en zorg drager voor een intensieve kennisdeling

Ontwikkelen en het presenteren van strategische media(jaar)plannen

Je bent een volwaardig business partner voor onze klanten.

Proactief adviseren van klanten met betrekking tot media/markt/merk ontwikkelingen

Het signaleren van uitbreiding van onze dienstverlening door de processen, plannen, uitdagingen en issues van de klant te kennen op (online) marketingniveau

Actieve bijdrage kunnen leveren aan New Business Projecten

 

Wat zijn de eigenschappen van een SMART REBEL: Nieuwsgierig, ondernemend, challenger, teamplayer, daadkrachtig, strategisch inzicht en een creatieve geest.

 

Jij:

Je hebt minimaal een HBO-opleiding

Je hebt minimaal 6 jaar ervaring in media- en marketingcommunicatie

Je hebt ervaring met het maken van mediastrategieën en adviezen

Je bent daadkrachtig en komt overtuigend over

Je kan goed presenteren en een advies verkopen

Je bent op de hoogte van de laatste (digitale) trends en ontwikkelingen

Je kan makkelijke switchen van serious naar fun

Je bent communicatief sterk

En vindt het leuk om in een team te werken

 

Wij:

Een open cultuur;

De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

Borrels en gezellige feestjes;

Lekker en gezond eten;

Een laptop en een telefoon.

 

 

Solliciteer hier:

Stuur je CV en motivatie naar Laurens van der Hulst (laurens.van.der.hulst@um.nl) en Saskia Koster (Saskia.Koster@mbww.com)