Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

CAMPAIGN MANAGER
BETTER SCIENCE, BETTER ART, BETTER OUTCOMES

Wie zijn wij:

Wij zijn UM, onderdeel van IPG Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

 

Want media kent tegenwoordig te veel conventies in een snel veranderende wereld. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is, omdat we dat altijd zo hebben gedaan is voorbij. Daarom zij wij een challenger voor, maar vooral ook met onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

 

Daarvoor hebben wij Better Science én Better Art ontwikkeld, om zo te komen tot de béste oplossingen. We combineren de analytische zorgvuldigheid van een wetenschapper, met de creatieve inspiratie van een kunstenaar en de mentaliteit van een challenger; de SMART REBEL.

 

Wij zijn op zoek naar een SMART REBEL, die als startende Campaign Manager wil leren hoe je slimme plannen neerzet en vertaalt in resultaatgerichte campagnes. Kom jij bij ons het verschil maken?

 

De rol:

Als starter bij UM leer je ontzettend veel. Van je collega’s, van klanten, maar vooral van de dingen die je zelf doet. We zijn geen grote, logge organisatie waarbij je constant hetzelfde klusje uitvoert. Geen dag is hetzelfde.

 

Jij gaat onze consultants ondersteunen, vakinhoudelijk en op procesmatig gebied bij het ontwikkelen van de plannen en adviezen. Waarbij je ook alle mogelijke tools leert te gebruiken. De Campaign Manager bij UM is een brugfunctie tussen het klant team en alle specialisten, zowel inhoudelijk als op operationeel vlak. Je coördineert de inhoudelijke en administratieve implementatie van campagnes op oa Facebook, Instagram, Snapchat, maar ook natuurlijk op radio en TV, in nauw overleg met de specialisten en consultants. Daarnaast ondersteun je ook de Client Director bij het managen van de klant op commercieel en organisatorisch gebied.

 

Bovenstaande heeft als doel het opdoen van brede kennis en vaardigheden waardoor je jezelf in de volle breedte kan ontwikkelen en je op termijn kan doorgroeien naar de rol van Client Director, Consultant, Strateeg of een meer specialistische functie.

 

Wat zijn de eigenschappen van een SMART REBEL: Nieuwsgierig, ondernemend, challenger, team player, daadkrachtig, strategisch inzicht en een creatieve geest.
Jij:

Je hebt minimaal een HBO-opleiding.

Je hebt affiniteit met media en marketingcommunicatie

Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch

Je bent op de hoogte van de laatste (digitale) trends en ontwikkelingen.

Je kan makkelijke switchen van serious naar fun

Je bent communicatief sterk.

En vindt het leuk om in een team te werken.

 

Wij:

Een open cultuur;

De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

Borrels en gezellige feestjes;

Lekker en gezond eten;

Een laptop en een telefoon.

 

Solliciteer hier:

Stuur je CV en motivatie naar Steffen Rieter (steffen.rieter@um.nl) en Saskia Koster (Saskia.Koster@mbww.com)