Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

STAGIAIR(E) PRODUCER
BETTER SCIENCE, BETTER ART, BETTER OUTCOMES

Wie zijn wij:

Wij zijn UM, onderdeel van IPG Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

 

Want media kent tegenwoordig te veel conventies in een snel veranderende wereld. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is, omdat we dat altijd zo hebben gedaan, is voorbij. Daarom zijn wij een challenger voor, maar vooral ook met onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

 

Daarvoor hebben wij Better Science én Better Art ontwikkeld om zo te komen tot de béste oplossingen. We combineren de analytische zorgvuldigheid van een wetenschapper, met de creatieve inspiratie van een kunstenaar en de mentaliteit van een challenger; de SMART REBEL.

 

UM Studios
Binnen UM is het label UM Studios verantwoordelijk voor het ontwikkelen van concepten/ partnerships op het snijvlak van media, techniek en creativiteit. De creatieve unit ontwikkelt concepten en brengt deze in executie met derden. De concepten van UM Studios zijn kennis gedreven en worden in samenwerking met de afdeling strategie, onderzoek, planning en de specialisten ontwikkeld: Knowledge driven creativity.

 

Voor ons team zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Producer die ervan houdt om zijn of haar tanden te zetten in verschillende gave projecten!

 

 

De rol

Als stagiair(e) Producer ben je nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor grote merken en houd je je o.a. bezig met deadlines, planningen en projectvoortgang. Ook creatieve inbreng wordt erg gewaardeerd!

 

Wie ben jij?

Een goede organisator die van structuur houdt, goed kan multi-tasken en het leuk vindt om continu met mensen in contact te staan. Bovendien vind je het leuk om mee te denken met creatie.

 

 

Vereisten
* HBO of WO student
* Zelfstandig, pro-actief, organisatorisch sterk
* Minimaal 32 uur per week beschikbaar
* Per direct voor een periode van 5-6 maanden

 

Geïnteresseerd? Mail een korte motivatie, je CV en portfolio naar Sander.Pluijm@um.nl