Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

Yvonne Prins en Carolien van ’t Hek vormen nieuwe directie UM

Vanaf 1 oktober komt de dagelijkse leiding  in handen van Carolien van ’t Hek (CEO) en Yvonne Prins (Managing Partner) van UM Nederland. Het duo neemt hiermee het stokje over van Brego Keller die heeft aangegeven UM per 1 oktober te gaan verlaten.

Onno Seelen (COO IPG Mediabrands) 

"De veranderende markt vraagt om meer ondernemerschap, flexibiliteit en daadkracht. Mede daarom is er gekozen voor een bredere managementlaag. Zowel Carolien als Yvonne kennen een lange historie binnen het vak en hebben zich ontwikkeld tot uiterst sterke en ervaren professionals. Door beide persoonlijkheden op het hoogste niveau te combineren creëren we een uniek en zeer complementair team. Kortom, optimale synergie in te zetten voor UM en al haar klanten.”

Carolien van ’t Hek (CEO UM)

“Ik kijk er enorm naar uit om samen met Yvonne, UM de komende jaren verder te ontwikkelen. Vanuit onze Better Science, Better Art, Better Outcomes propositie, willen we onze klanten blijven uitdagen hun marketing & communicatieoplossingen kritisch te benaderen en continu te verbeteren. Door de verantwoordelijkheid voor de business te delen, creëren we meer focus en snelheid om UM verder te laten groeien.”

De focus van Carolien komt te liggen op commercie, operations en de overall eindverantwoordelijkheid. Yvonne zal de strategische visie, productontwikkeling en de mensen onder haar hoede nemen.