Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

UM UPDATE: DECEMBER 2016

WELKOM

  • Dit is hem dan, de nieuwsbrief van de maand december. Wij willen u heel hartelijk danken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar en wensen u alvast fijne feestdagen. Veel leesplezier en inspiratie!
    Rik Ruts. Managing Director UM
BREAK DOWN THE WALLS TUSSEN CREATIE & CONNECTIE

Om stappen te zetten in deze vluchtige mediawereld en waardevolle relaties tussen mensen en merken te bouwen, moeten we onbegrensd denken. Niet in silo’s, maar in samen. Media, data en technologie zijn onmisbaar om creativiteit effectief te laten zijn. Dus, let’s break down the walls!

  • Text Hover
KERST IN HET TEKEN VAN COCA-COLA'S 'BEDANK JOUW KERSTHELD'

Het UM/Mediabrands Kerstonderzoek 2015 wees al uit: Coca-Cola is hét nummer 1 Kerstmerk voor Nederlandse consumenten. En ook in 2016 pakt Coca-Cola groots uit met een Kerstcampagne. UM ontwikkelde voor deze campagne samen met UM Studios het activatieplatform ‘Bedank jouw Kerstheld’.

  • Text Hover
5 VRAGEN AAN BART DE VRIES VAN JCDECAUX

Dagelijks hebben we contact met diverse media-organisaties, exploitanten en andere partners. Eén van hen is Bart de Vries. De commercieel directeur van buitenreclame-exploitant JCDecaux praat ons bij over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied, de geurtram van Heel Holland Bakt en nog veel meer.

  • Text Hover
VINCENT SIEGELAAR (SANOMA) OVER BRANDED PARTNERSHIPS, CROSSMEDIA & DATA

In 2015 bevatte 30 procent van alle branded partnerships bij SBS een crossmediaal concept met Sanoma-onderdelen, inmiddels is dat meer dan 60 procent. De sales director van Sanoma – Vincent Siegelaar – vertelt over de samenwerking tussen Sanoma en SBS en het belang van crossmediale adviezen.

  • Text Hover
LEES OOK DIT NOG EVEN!

Ook de afgelopen tijd zijn er weer diverse interessante artikelen verschenen op ons blog.

Actueel

TV-exploitanten jagen adverteerders weg

november 28, 2016

De onlangs bekend gemaakte TV-tarieven voor 2017 werpen een forse drempel op voor adverteerders. Alle exploitanten voeren forse prijsverhogingen door,...

Actueel

Coca-Cola Nederland kiest opnieuw voor UM als mediabureau

november 24, 2016

UM is internationaal al jaren het mediabureau voor Coca-Cola en dat blijft zo. De frisdrankgigant besloot dit jaar lokaal te pitchen. Die pitch was de...

Actueel

Digital first is niet de holy grail!

oktober 18, 2016

Digital is een modeterm voor veel adverteerders, maar niet altijd de beste oplossing voor het bereiken van hun doelstellingen. Cijfers liegen niet: tr...