Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

CREATIEF STAGETEAM
BETTER SCIENCE, BETTER ART, BETTER OUTCOMES

UM Studios zoekt creatief stageteam

 

UM Studios is het creatieve label van mediabureau Universal Media. We verzinnen, geholpen door inzichten uit mediadata, creatieve concepten voor uiteenlopende klanten. Dat varieert van branded content tot media partnerships en influencer concepten. Via alle mogelijke kanalen maar het meeste via online.

 

Wij

 

Wij geloven in ideeën die je raken. Die je iets doen. Of waardoor je iets laat. Iets waardoor je even rechtop in je stoel gaat zitten. En je, ook al is het maar voor een paar seconden, aan het denken zet. Iets slims. Iets grappigs. Iets ontroerends. Iets schurends. Iets wat in je hoofd blijft hangen en wellicht later nog eens terugkomt. Waardoor een merk of product een beetje in je hoofd blijft hangen. Waardoor, als je voor een schap staat of met je muis boven een buy-button hangt, iets sneller ‘ja’ denkt. Een idee wat waarde toevoegt aan een product of dienst. En wat idealiter ook een beetje waarde toevoegt aan het leven van een consument.

 

Jullie

 

We zoeken een creatief stageteam wat op het punt staat af te studeren of net afgestudeerd is. Een team dat net zo graag uitblinkt in concept maar ook in executie. Die oog hebben voor detail. Die begrijpen dat creatie geen proces is maar een eindproduct. Waar je hard voor zweet. En waar de voldoening groot is als het ultieme idee er is. Laat staan als het online is. Of ergens gedrukt staat. Het liefst een team waar schrijf- en grafisch talent goed vertegenwoordigd zijn. We werken graag met mensen die graag willen werken en daarnaast ook nog leuk zijn om mee te werken. We verwachten niet dat je alles al kan. Maar wel dat je alles wilt leren.

 

Of jij

 

Als je geen team bent maar iemand die een creatieve opleiding in de richting media en (online) advertising hebt gedaan of aan het doen bent, en je je aangesproken voelt door deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen. Als je talent hebt en graag wilt, dan is er plek voor je bij UM Studios. Desnoods koppelen wij je aan een geschikte teamgenoot.

 

Media & Creatie

 

UM Studios opereert vanuit mediabureau UM. Het huwelijk tussen media en creatie is pril maar vol passie. De vonken schieten er doorgaans vanaf. De markt dwingt ons om op zoek te gaan naar nieuwe mediawegen. We zijn begonnen aan iets waar de uitkomst onduidelijk van is. Eén ding is zeker. Het levert altijd bijzonder, verrassend en vernieuwend werk op. We werken met inzichten die komen uit de ‘big data’ berg die we hier in huis hebben en alsmaar groter wordt. Knappe strategische koppen persen interessante inzichten uit deze zee van data. Waar wij mee aan de slag gaan. Zo verbinden we media aan creatie. Tenminste dat is het doel. Soms is het vertrekpunt een medium, bijvoorbeeld Spotify, Tikkie, VICE of werken we samen met een tv-programma of experimenteren we met voice operated devices. Vaak is het per project zoeken naar de beste aanpak. En dat maakt het elke keer weer uitdagend en zorgt voor bijzondere uitkomsten.

 

Samengevat

 

  • Start stage: 4 februari 2021
  • Duur: 5 maanden.
  • Kennis van en ervaring met Photoshop, Indesign, Illustrator, etc.
  • Bij voorkeur een team waar één van de twee behoorlijk kan schrijven.
  • Bij voorkeur een team waar één van de twee bovengemiddeld goed is met beeld.
  • Of één of twee personen die een creatieve media en (online) advertising opleiding hebben gevolgd of aan het volgen zijn.
  • Digitaal onderlegd: kennis van online technieken en trends.
  • Bij voorkeur een brede algemene kennis.
  • Bij voorkeur een goed gevoel voor humor.
  • Bij gelijke geschiktheid gaan we voor mensen die er veel zin in hebben.

 

Geïnteresseerd? Mail een korte motivatie, je CV en portfolio naar sander.pluijm@um.nl