Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

Business Manager
BETTER SCIENCE, BETTER ART, BETTER OUTCOMES

Wij zoeken een Business Manager die energie krijgt van de business uitdagingen van onze klanten en ervan houdt om deze uitdagingen te challengen om uiteindelijk de beste oplossingen te creëren. Een veelzijdige sparringpartner die vanuit een positieve mindset altijd gaat voor het hoogst haalbare!

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn UM. Onderdeel van (IPG) Mediabrands, een internationale agency met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers & doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

 

Want het medialandschap is complexer dan ooit en de wereld verandert snel. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is omdat we dat altijd zo hebben gedaan is voorbij. Daarom zijn wij een challenger voor, maar vooral ook mét onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

 

Daarvoor hebben wij Better Science én Better Art propositie ontwikkeld, om zo te komen tot de béste oplossingen. We combineren ons analytisch vermogen met onze creativiteit en challengen daarmee onze klanten.

 

Wij zijn op zoek naar een SMART REBEL met een aantal jaren ervaring die duidelijke affiniteit heeft met het laten groeien van klanten en bij ons aan de slag wil gaan om iedere dag het verschil te maken.

 

De rol

 

Als Business Manager weet jij precies wat onze klanten nodig hebben, zelfs als ze er niet expliciet om vragen. De vraag achter de vraag weet jij altijd op een natuurlijke manier boven water te krijgen. Jij hebt het overzicht over alles wat er speelt en kan dat doorvertalen naar concrete acties die nodig zijn om de doelen voor de klant en voor UM te behalen.

 

Je taken en verantwoordelijkheden:

 

 • Je geeft leiding aan de klantteams in jouw porfolio
 • Je bent de regisseur binnen UM, je betrekt de juiste disciplines om een klantvraagstuk op te lossen en stuurt op kwaliteit van onze output
 • Je bent volwaardig sparringpartner van jouw klanten en kan meepraten tot op Marketing Directeurniveau bij de klant
 • Je bewaakt de financiële zaken op jouw accounts door middel van verschillende rapportages

 

Over jou?

 

 • Je hebt een natuurlijke passie voor ontwikkeling van jouw klanten. Vanuit jouw sterke drive ga je altijd voor het hoogst haalbare en breng je onze klanten en UM iedere dag weer een stap verder.
 • Je hebt scherp cijfermatig inzicht. Je kan vanuit jouw analytische vermogen conclusies trekken die bijdragen aan groei van jouw klanten en van UM
 • Jouw commerciële focus is altijd bezig met het spotten van nieuwe kansen en het maken van plannen om deze te verzilveren
 • Met jouw communicatieve vaardigheden kan je mensen overtuigen. Adviezen verkopen in presentaties is waar je goed in bent.
 • Je hebt een duidelijke visie op het gebied van media en communicatie en kan anderen daarin meenemen.
 • Je hebt goede kennis van het veranderende medialandschap op gebied van digital media, data en tooling. Jij weet waar de wereld naar toe beweegt.
 • Je kan makkelijk switchen van serious naar fun. Hard werken moet ook leuk zijn!
 • Je hebt circa 5 jaar ervaring binnen media en communicatie, bij voorkeur in het leiden van klanten

 

Wat zijn de eigenschappen van een SMART REBEL: Nieuwsgierig, ondernemend, challenger, teamplayer, daadkrachtig, strategisch inzicht en een creatieve geest.

 

Iedereen is anders en juist deze verschillen en diversiteit helpen ons om een nog beter bureau te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

 

Solliciteer hier:

 

Stuur je CV en motivatie naar Michel de Graaff (michel.de.graaff@um.nl) en Anna Heijning (anna.heijning@mbww.com).