Awards

UM verkozen door EMERCE 100 tot beste mediabureau

UM is dit jaar uitgeroepen door de Emerce 100 tot beste mediabureau van Nederland. Met een stijging in waardering van 4,5 naar 5 sterren mogen we dit jaar de lijst aanvoeren. En wij zijn onwijs trots dat we dit samen met onze #SmartRebels hebben kunnen bewerkstelligen.

 

“Wij willen ons verder onderscheiden in het challengen van onze klanten. Niet alleen op het mediavlak, maar in het gehele traject van marketing en communicatie. Onze propositie van ‘better science, beter art, better outcomes’ is daarop gebaseerd. We willen ons werk iedere dag een stukje beter doen. Dat kan alleen door kritisch te kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Die aanpak is in trek. Logisch, want de consument wordt beweeglijker, veranderlijker en veeleisender. Dus moeilijker te bereiken. Daarom moet onze klant de kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van zijn processen en campagnes opvoeren en dat zet zich één op één naar onze werkwijzen door. Wij worden meer en meer regisseur om het snel wisselde speelveld te kunnen overzien en de samenwerking van alle interne en externe partijen te coördineren. Dat heeft ons weer een toppositie in de Emerce100 opgeleverd.”

Carolien van ’t Hek – CEO UM

 

De nominaties worden op basis gedaan van de resultaten van Motivaction.

Op basis van de meningen van onafhankelijke partijen en klanten wordt de lijst opgesteld. Emerce en Motivaction kijken met name naar het imago van agencies in Nederland onder beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

 

Blogger


Avatar