Actueel

26 November: #BETTERBITES

Op dinsdag 26 november is het tijd voor de eerste editie van #UMBETTERBITES.
Wij nemen je van 16.00 tot 17.30 uur mee in trends en tegenreacties over Purpose Marketing tijdens onze BETTER BITES sessie. Luister naar de sprekers en discussieer vooral mee. Wij zorgen voor de bites en drinks.

 

4sGJPGGX_400x400

Nadine Ridder
Independent Creative Strategist // Opinion maker

Nadine vertelt ons over het Waarom, Wie en Hoe van het trending thema Purpose Marketing en wat er volgens haar komt kijken bij Purpose gedreven communicatie. Ze confronteert en gaat hierbij ongemak zeker niet uit de weg. Nadine geeft voorbeelden uit de praktijk en duidt daarmee waarom ‘action before talk’, transparantie en bescheidenheid belangrijk zijn.

 

Bart Lakeman

Bart Lakeman
Strategy Lead UM

Bart gaat het gesprek aan met Nadine en schetst hierbij een breder kader: hoe is Purpose gedreven marketing te verweven met de dagelijkse praktijk? Hij schetst zo een visie van hoe klanten van UM met Purpose Marketing om kunnen gaan.

 

 

Blogger


Avatar