Actueel

UM Impact Day is here to stay!

Op 19 juli hebben wereldwijd meer dan 6000 UM’ers zich ingezet om de wereld een beetje beter te maken. UM Amsterdam stroopte de mouwen op om Amsterdam van plastic te ontdoen. Op de grachten werd met twee boten de hele dag naar plastic en vuil gevist. Geen enkel fietswrak of afgezonken winkelwagen was veilig voor onze visnetten.

 

Tegelijkertijd waren er verschillende UM-teams de hele dag in het Vondelpark aan de slag om daar de natuur een flinke hand te helpen. Vooral het plastic en zwerfvuil tussen en onder de struiken is onbereikbaar voor de stadsreiniging. Maar niet voor ons. Onverschrokken hebben we ons door alles wat Vondelparkbezoekers bij nacht (!) en ontij achterlaten heen geploegd. Het Vondelpark en de grachten kunnen er weer even tegen. Tot volgend jaar!