Actueel

Lotte Hillen is hét YIM Mediatalent van het jaar!

Lotte won de prijs op de feestelijke uitreiking van de MWG AMMA Awards 2018 17 mei in Theater Amsterdam. In de categorie YIM Mediatalent van het jaar waren drie mensen genomineerd. Lotte is sinds oktober 2015 werkzaam bij UM in de rol van Strategy Consultant. Lotte: ‘YES! Wat leuk en wat een eer is dit! Het was een fantastische avond. Aan al mijn collega’s: ik lach met, maar leer ook elke dag van jullie. Bedankt!’

 

De MWG AMMA Awards (Annual Masters of Media Awards) zijn de mediaprijzen in de Nederlandse communicatiebranche. Voor alle categorieën wordt per categorie een professionele vakjury samengesteld. Het YIM Mediatalent van het jaar wordt door een jury gekozen. Om kans te maken op deze titel moest iedere kandidaat eerst een case uitwerken en presenteren.

 

Bij de case uitwerking en -presentatie heeft Lotte haar talent kunnen onderstrepen. Wij als UM en heel IPG Mediabrands zijn natuurlijk erg trots op de prestatie van Lotte!