Actueel

5 nominaties UM & UM Studio’s voor ABN AMRO bij Grand Prix Content Marketing 2017

De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste content marketing-cases en de beste content producties in Nederland en België (uitgedrukt in Awards en Deelbekroningen).

Awards zijn beloningen voor een totale, brede doorgaans kanaal overschrijdende content marketing strategie. Waarbij sprake is van een continue en substantiële aanpak. De Deelbekroningen zijn beloningen voor specifieke deelgebieden binnen content marketing.  Hierbij wordt primair gelet op de uitvoering.

 

ABN AMRO x The Next Web Content Partnership

[CASE]  

 

Nominatie 1: Award B-to-E

In deze categorie zoeken we naar de organisatie die op de meest doordachte, effectieve en succesvolle manier content marketing inzet voor het bereiken van interne communicatiedoelstellingen voor de uiteindelijke realisatie van de bedrijfsdoelen.

 

Nominatie 2: Award Beste Effectiviteit

De Award Beste Effectiviteit is voor die case die in cijfers en/of in woord de effectiviteit van de communicatie-inspanning kan onderbouwen.

 

Nominatie 3: Award Beste vernieuwing (aangedragen door bestuur Grand Prix Content Marketing)

Het vakgebied content marketing blijft veranderen. De mogelijkheden lijken eindeloos. Hulde aan de pioniers die nieuwe initiatieven als eerste omarmen en zo de weg plaveiden door ‘de rest’. Deze Bekroning is voor die strategie die het meest grensverleggend of trendsettend is geweest.

 

ABN AMRO x UNIGMA

[CASE]

 

Nominatie 4: Award PR-inzet vanuit Content Marketing

PR is al decennia een bekend begrip. Binnen content marketing wordt deze discipline op een bredere manier ingezet. Met een geïntegreerde aanpak van diverse kanalen, zoals social media, en vaak langduriger dan dat ene traditionele PR-moment. Welke case heeft het afgelopen jaar met een geïntegreerde aanpak de meeste aandacht en geloofwaardigheid voor de doelgroep verdiend?

 

Nominatie 5: Award Beste Merk/Opdrachtgever 

Op basis van de 4 nominaties is ABN AMRO bovendien aangedragen voor de Award Beste Merk/Opdrachtgever.