Actueel

EXACT kiest voor UM als strategische partner

Exact (Cloud Business Software) heeft na een bureau-oriëntatie besloten vanaf 1 januari 2017 het Brand Communications media-account onder te brengen bij UM. UM is zowel nationaal als internationaal verantwoordelijk voor de strategie, planning, inkoop en optimalisatie van de media-inzet.

 

Het vinden van een passende samenstelling was een van de belangrijkste uitgangspunten voor Exact, aldus Joost Niepoth, Brand Communications Director van Exact: “Bij UM vonden we de juiste mix van enthousiasme, ervaring met internationale klanten en de drive bij het team om ons te ondersteunen bij het bouwen aan onze merkpositie binnen een zeer competitief landschap.’’

 

Exact is een technologiebedrijf wat zijn digitale producten en diensten continu aanpast aan de veranderende markt van zijn klanten. Een ambitieuze en snel groeiende internationale onderneming, die wereldwijd actief is en als geen ander weet hoe belangrijk innovatie is.

 

Wij zijn ervan overtuigd, dat UM als geen ander het verschil kan maken voor Exact op het snijvlak van data en technologie en de creatieve inzet van (digitale) media en ontwikkeling van content. Rik Ruts: “Wij geloven in de kracht van onze nieuwsgierigheid en zijn niet bang om nieuwe kansen te benutten en deze met ons internationale netwerk in meerdere landen voor Exact uit te rollen.”

 

Voor zowel Exact als UM zullen er mooie nieuwe kansen ontstaan uit deze nieuwe samenwerking, wij zijn dan ook zeer benieuwd naar de eerste uitrol!