Actueel

Kerst in het teken van Coca-Cola’s ‘Bedank jouw Kerstheld’

Het UM/Mediabrands Kerstonderzoek 2015 wees al uit: Coca-Cola is hét nummer 1 Kerstmerk voor Nederlandse consumenten. En ook in 2016 pakt Coca-Cola groots uit met een Kerstcampagne. Het frisdrankmerk wil consumenten dit jaar inspireren om hun eigen kerstheld te bedanken.

 

Om de campagne tot leven te wekken en om Nederlandse consumenten hun Kersthelden te laten bedanken, ontwikkelde UM samen met UM Studios het activatieplatform ‘Bedank jouw Kerstheld’: https://bedankjouwkerstheld.cocacola.nl/

 

Op dit platform kan er een gepersonaliseerd bedankje op blikjes worden samengesteld en via een visual worden verstuurd aan de betreffende kerstheld. Inmiddels deelden al duizenden consumenten een Kerstwens voor hun dierbaren. Alle bedankjes worden online verzameld, waarna Coca-Cola en de kerstman enkele kersthelden daadwerkelijk in de schijnwerpers gaan zetten via een experience met thematische kersttruck. De ‘bedank-gedachte’ laat het merk terugkomen in inspirerende beelden die zij deelt via social media met de hashtag #bedankjouwkerstheld.

 

Merry Christmas!