Actueel, Nieuwsbrief dec '16

Coca-Cola Nederland kiest opnieuw voor UM als mediabureau

UM is internationaal al jaren het mediabureau voor Coca-Cola en dat blijft zo. De frisdrankgigant besloot dit jaar lokaal te pitchen. Die pitch was de afgelopen maanden en had betrekking op mediastrategie, -planning en inkoop voor alle merken die Coca-Cola in Nederland voert.
Carolien van ’t Hek, client service director UM: ‘We zijn ontzettend trots dat we Coca-Cola wederom hebben kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde voor hun merken. Op het gebied van mediastrategie, -planning en inkoop uiteraard maar ook op het vlak van data koppelingen en het gebruik van data voor betere business resultaten’
UM was ook succesvol in de grote pitch rond de nieuwe Nederlandse Loterij. Vorige week werd bekend dat het mediabureau het account heeft gewonnen, samen met Blue Mango Interactive.