Cases

Coca-Cola Nederland en UM introduceren nieuwe Coke Frischicks

We proudly present de nieuwe Coke FrisChicks cast: Susan Radder en Romy Gevers. Romy en Susan zijn al enkele jaren beste vriendinnen. Ze hebben lef, zijn spontaan, strijdlustig en creatief. Geknipt dus voor de rol van Coke FrisChicks. Samen hebben ze een jaar terug al stappen gezet in de YouTube-scène met hun eigen kanaal “Room & Suus VS de rest”, waarop ze het opnamen tegen andere YouTubers.

 

Het aanstormend vlogtalent gaat de komende periode de strijd met elkaar aan om jongeren op een originele en positieve manier te verrassen. De eerste aflevering is te bekijken op het nieuwe YouTube-kanaal CokeTV. Op het CokeTV platform krijgt jong vlogtalent een podium en wisselen de formats Coke FrisChicks en recent gelanceerde Coke Coolbox elkaar wekelijks af.

 

Bekijk hier de aflevering.