Cases

Co-creatie BNN en Zuid-Afrikaans Verkeersbureau groot succes!

UM heeft voor haar klant het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau een succesvolle partnership gerealiseerd. Vanuit het inzicht dat Millennials veel tijd en geld besteden aan verre, avontuurlijke reizen, is deze doelgroep één van de belangrijkste voor het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau. Millennials laten zich volop inspireren door bekende aansprekende personen, zoals de populaire BNN talenten Geraldine Kempers en Jan Versteeg. Vanuit deze kennis heeft UM Studios een prachtige samenwerking ontwikkelt met de populaire jongerenzender BNN voor het programma Jan vs Geraldine.

 

Zuid-Afrika dient als setting voor het programma waarin de sterren elke aflevering een battle met elkaar uitvechten. Uitgangspunten zijn de gastvrijheid, de cultuur met haar muziek, dans, de Zuid-Afrikaanse keuken en natuurlijk de schitterende natuur. Geraldine en Jan zijn ambassadeurs voor Zuid-Afrika en dragen dat uit in hun eigen sociale netwerk.

 

 

Naast het programma zijn de ‘Behind The Scenes’ beelden verspreid via de social kanalen, dat bijdraagt aan een groot toegevoegd bereik.

 

JAN MAGAZINE

Om de campagne voor het Zuid-Afrikaans Verkeersbureau een impactvolle kick-off te geven, realiseerde UM een Cover-shoot van Jan Magazine in Kaapstad met Geraldine in de hoofdrol. Een prachtige reportage van maar liefst 22 pagina’s in een adembenemende Zuid-Afrikaanse setting. Daarnaast geven een aantal advertorial-tips over de mooiste plekken in het land.

Kijk mee achter de schermen van de shoot:

 

03-Interview-Geraldine5-1

03-Advertorial-Zuid-Afrika31-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Jan vs Geraldine’ elke maandag, 20:30 uur op NPO 3! Uitzending gemist? Kijk dan hier.

 

Mira de Mönnink

Media Partnerships Manager UM Studios