Een ogenblik geduld..
Your address will show here +12 34 56 78

MEDIASTRATEGIE

UM is het full-service mediabureau dat merken verder helpt met hun offline én online communicatie en media-inzet. Samen met de klant en onze interne specialisten ontwikkelen onze strategen geïntegreerde communicatie- en mediastrategieën. Hierin wordt vastgelegd hoe de doelstellingen met het beschikbare budget worden behaald.

 

Afhankelijk van de specifieke vraag wordt het team vanaf het eerste moment uitgebreid met on- & offline specialisten die de strateeg ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van de strategie. Dit hele traject wordt nauwkeurig begeleid door de het eerste aanspreekpunt van de klant, de Client Service Director.

 

De (media)strategie wordt ontwikkeld aan de hand van onze eigen unieke Moments Planning. Tijdens dit proces ontdekken we verrassende consumenten- en media-inzichten vanuit verschillende tools en onderzoeken. Op deze manier creëren wij nieuwe kansen én oplossingen voor uiteenlopende klantvraagstukken op paid, owned en earned. Dat is uitdagend, inspirerend, leuk én leidt tot oplossingen die het volle potentieel benutten van media, content en data.